Stravovanie
- Nastavenie stravovania podľa cirkadianného rytmu (biorytmu), aké potraviny jesť a v akom čase počas dňa, aké zloženie makro-nutrientov zvoliť.
- Naučiť sa nakupovať kvalitné zdroje potravín a vody, vyradiť zdraviu škodlivé potraviny a vodu.
- Individuálne nastavenie stravovania klienta podľa jeho cieľov a individuality.
- Množstvo receptov pre variabilitu jedál a pestrosť stravy pre dostatočný príjem mikro-nutrientov, makro-nutrientov, vitamínov v strave.
- Vysvetlenie pôstov kedy a prečo aký majú vplyv na organizmus.
- Eliminovať potraviny alebo upraviť potraviny v ktorých sa nachádzajú anti-nutrienty a eliminácia potravín v ktorých sa nachádzajú toxíny.
- Aký spôsob stravovania je pre nás najviac ekologický tým pádom aj najzdravší a ekonomický.
- Načúvanie vlastnému telu na aké potraviny mám intuitívne chuť. Samozrejme nie intuitívne na sladkosti alebo slané veci.
- Stravovanie s ohľadom na ročné obdobie, ktoré je prirodzene lepšie pre naše zdravie a výkonnosť. Aké potraviny konzumovať a ktoré obmedziť alebo celkovo vyradiť.
- Individuálne nastavenie stravovania podľa génov pre zdravie a výkonnosť jednotlivca.
- Super-látky a suplementácia, ktorá podporuje zdravie, prevenciu ochorení alebo pracovnú výkonnosť v práci a športe.